تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۱:۰۸ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ نخستین دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق از رساله خود دفاع کرد

نخستین دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر از رساله خود دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، جلسه دفاع از رساله دکتری نخستین دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

این رساله با عنوان «بهبود عملکرد ریزشبکه‌ها در حضور منابع انرژی تجدیدپذیر با هدف بهبود پارامترهای فنی و اقتصادی و در نظر گرفتن عدم قطعیت‌ها» توسط جواد ابراهیمی دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر ارائه شد.

در این رساله طراحی و برنامه‌ریزی بهینه ریزشبکه‌های الکتریکی در حضور خودروهای برقی با در نظر گرفتن محدودیت‌های ترافیک شهری انجام و توسط یک روش ابتکاری ریسک‌های سرمایه‌گذاری توسط یک روش مدیریت ریسک کاهش یافت.

نتایج حاصل از این رساله می‌تواند در حوزه مکان‌یابی بهینه ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی کمک زیادی به طراحان و بهره‌برداران شبکه توزیع کند و شاخص‌های فنی و اقتصادی این شبکه‌ها را بهبود بخشد.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …