تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۲:۵۴ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / با دفاع از رساله صورت گرفت؛ فارغ‌التحصیلی نخستین دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

جلسه دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار و نخستین فارغ‌التحصیل آن مشخص شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، نخستین دفاع از رساله دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

معبود حکمتی‌فر دانشجوی دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک که در هفت ترم موفق به دفاع از رساله دکتری خود با عنوان «شبیه‌سازی دینامیک ملکولی فرآیند میعان نانوسیال‌های مختلف روی سطوح نانوساختار با هندسه‌های مختلف در حالت‌های آب‌دوست و آب‌گریز» شده است، موفق شد نظر داوران را جلب کرده و با موفقیت از طرح خود دفاع کند.

برگزاری نخستین دفاع دکتری رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

به گزارش آنا، از رساله این دانشجوی مقطع دکتری یک مقاله WOS به چاپ رسیده و دو مقاله WOS دیگر تحت داوری است.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …