تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۰:۳۰ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / نام دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

نام دانشیار رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر بر اساس گزارش دانشگاه استنفورد در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر بر اساس گزارش تیم متخصصان دانشگاه استنفورد که نتیجه آن در وب سایت https://lnkd.in/egyZdkn منتشر شده نام داود طغرایی دانشیار مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در زمره‌ دانشمندان برتر دنیا در رشته مهندسی مکانیک منتشر شده است.

این فهرست  بر اساس تعداد استناد‌ات بالای مقالات پژوهشی و سهم بسزایی که محققان رشته‌های مختلف در پیشرفت حوزه‌های تخصصی داشته‌اند، براساس شاخصی به نام شاخص c تنظیم می‌شود.

در این گزارش دانشمندان برتر هر رشته براساس اینکه مقالات منتشرشده آنها تا چه اندازه باعث تسریع پیشرفت در زمینه‌های مختلف شده و تا چه اندازه بر بهره‌وری سایر محققان تأثیر داشته دسته‌بندی می‌شوند. این فهرست بر اساس داده‌های پایگاه الزویر و مندلی تنظیم  می‌شود.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …