تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۰:۳۶ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / با دفاع از رساله دکتری انجام شد؛ فارغ‌التحصیلی نخستین دانشجوی دکتری مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دانشجوی دکتری تخصصی رشته مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر برای نخستین‌بار از رساله دکتری خود در این رشته دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، نخستین جلسه دفاع از رساله دکتری تخصصی رشته مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

نسرین اردلی دانشجوی دکتری تخصصی رشته مشاوره توانست در جلسه دفاع از رساله دکتری خود با عنوان «مطالعه تجزیه زمینه زوج‌های در معرض طلاق و طلاق گرفته شهر اهواز و بررسی تأثیر آموزش مبتنی بر آن بر نگرش به طلاق و کاهش تعارضات زناشویی آنان» نظر داوران را جلب کرده و با موفقیت و ارزشیابی عالی از طرح خود دفاع کند.

علاوه بر این از رساله این دانشجوی مقطع دکتری دو مقاله علمی پژوهشی نیز منتشر شده است.

به گزارش آنا، بیش از ۳۰ سال است که رشته مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر تأسیس شده و تاکنون هزاران نفر در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در گرایش‌های مختلف این رشته از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …