تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۱:۵۲ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / در مراسمی؛ معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر معرفی شد

معاون جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با حضور مسئولان این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، مراسم تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار و بهار حافظی به‌عنوان معاون جدید معرفی و از تلاش‌های سید محمدباقر محمدی قدردانی شد.

فرید نعیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در این مراسم اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی در مدارس سمای خمینی‌شهر صورت شده و این روند رشد باید با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر نیز عنوان کرد: تربیت نیروهای تراز انقلاب اسلامی در مدارس اولویت دارد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی خمینی‌شهر هم با تأکید بر سیاست‌های کلی و راهبردی مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی و برنامه راهبردی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی سازمان سما مبنی بر توسعه مدارس عنوان کرد:  با توجه به امکانات و فضاهای موجود در مجموعه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر راه‌اندازی دبیرستان پسرانه دوره دوم و هنرستان تربیت‌بدنی پسرانه در دستور کار خواهد بود.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …