تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۲:۱۴ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / نعیمی تأکید کرد؛ لزوم راه‌اندازی موج مثبت فراگیر در دانشگاه

نعیمی تأکید کرد؛ لزوم راه‌اندازی موج مثبت فراگیر در دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: هر یک از ما دانشگاهیان رسالت ایجاد کانون انرژی مثبت و تشکیل موج مثبت فراگیر و گسترده در دانشگاه را بر عهده داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، فرید نعیمی در جمع کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در آغاز سال جدید که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: هر یک از ما رسالت ایجاد کانون انرژی مثبت و تشکیل موج مثبت فراگیر و گسترده در دانشگاه را بر عهده داریم تا در پرتو آن بتوانیم بر مشکلات فائق آمده و نقص‌ها و عیوب را برطرف کنیم.

وی افزود: همه اعضای یک خانواده‌ایم و لازم است با درک صحیح از شرایط موجود با همه قوا در کنار یکدیگر قرار گرفته و با مشورت، مشکلات را حل کنیم. پذیرش اختلاف‌نظرها و سلیقه‌های مختلف کمک می‌کند تا بهتر از گذشته عمل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اجرای طرح پویش، جذب طرح‌های برون دانشگاهی، افزایش سطح ارتباطات با صنایع هم‌جوار، افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای، راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی و کیفی‌سازی مدارس سما را ازجمله راهبردهای اصلی هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی در سال جدید عنوان کرد.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …