تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / پاسداشت سالروز آزادسازی خرمشهر

پاسداشت سالروز آزادسازی خرمشهر

همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، مراسم گرامیداشت و پاسداشت این روز باشکوه با اجرای برنامه‌های مختلف و در جوار مزار و یادمان شهدای گمنام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، روز مقاومت، مراسم گرامیداشت این روز باشکوه با حضور مسئولان شهرستان خمینی‌شهر، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در جوار شهدای گمنام  برگزار شد.

در این مراسم محسن حاجیان کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی در مورد  آزادسازی خرمشهر و اهمیت آن گفت: این فتح نماد مقاومت رزمندگان جبهه حق بود.

وی افزود: تنها راه‌حل مشکلات کشور طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، داشتن روحیه جهادی و انقلابی است و با آمدن یک دولت انقلابی و مردمی  و استقامت مردم  می‌توان کشور را به اوج اعتلا رساند.

این کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی با تأکید بر اهمیت حضور و مشارکت حداکثری مردم و انتخاب آگاهانه، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت و آینده مقتدرانه کشور را در گرو این امر حیاتی برشمرد.

حاجیان مطرح کرد: بر اساس اصل اقتدار و مقاومت که توسط میدان تعیین می‌شود، دیپلماسی هم‌ دست پر به عرصه مذاکره واردشده و دشمن را وادار به حضور در این عرصه می‌کند.

در پایان این مراسم، حاضران با ادای احترام به شهدای هشت سال دفاع مقدس، مزار مطهر پنج شهید گمنام این واحد دانشگاهی را عطرافشانی کردند.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …