تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۱:۴۸ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / با حضور مسئولان انجام شد؛ انعقاد تفاهم‌نامه سازمان تحقیقات جهاد خودکفایی سپاه و دانشگاه آزاد اسلامی

تفاهم‌نامه همکاری سازمان تحقیقات جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با حضور مسئولان منعقد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، تفاهم‌نامه همکاری سازمان تحقیقات جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با حضور محمد اسدیان رئیس مرکز علمی و تحقیقاتی نوآوری و توسعه شهید فهمیده منطقه مرکزی کشور و فرید نعیمی رئیس این واحد دانشگاهی منعقد شد.

ورود واحد خمینی‌شهر به موضوعات کارآفرینی

رئیس مرکز علمی و تحقیقاتی نوآوری و توسعه شهید فهمیده منطقه مرکزی کشور در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: مرکز شهید فهمیده برای تحقیق اکوسیستم باز، بنا بر بضاعت‌های موجود در حوزه صنعت و دانشگاه، فضایی را ایجاد می‌کند تا شعار همکاری صنعت و دانشگاه محقق شود.

محمد اسدیان افزود: باعث خرسندی بوده که دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر وارد موضوعات کارآفرینی شده و به‌دنبال حل مشکلات صنعت با استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی است.

توجه جدی به کار و اشتغال دانشجویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر نیز با بیان هدف‌گذاری جدید دانشگاه در توسعه تفکر کارآفرینی و ایده‌پردازی گفت: تلاش خواهیم کرد تا در برنامه اجرایی، شعار هر دانشجو یک مهارت را محقق کنیم.

فرید نعیمی ادامه داد: در رویکرد جدید دانشگاه، توجه جدی به کار و اشتغال دانشجویان همزمان با تحصیل و پس از فارغ‌التحصیلی به‌ویژه در حوزه همکاری با صنعت مورد تأکید است.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم سند تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه امضا و مقرر شد پایان‌نامه‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در گروه‌های آموزشی فنی و مهندسی و هوافضا مورد تشویق و حمایت مالی قرار گیرند.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …