تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۱:۵۵ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / با حضور مسئولان صورت گرفت؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر معرفی شد

معاون جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در مراسمی با حضور جمعی از استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، سیدمهدی نقوی در مراسمی با حضور جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به‌عنوان معاون جدید فرهنگی دانشجویی این واحد دانشگاهی معرفی و از خدمات حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی در طول مسئولیت در این عنوان قدردانی شد.

حوزه فرهنگی دانشجویی در نخستین صف خدمت‌رسانی به دانشجویان قرار دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه فرهنگی و دانشجویی یکی از ارکان مهم دانشگاه و در نخستین صف خدمت‌رسانی به دانشجویان قرار دارد.

فرید نعیمی افزود: انتظار می‌رود با توجه به امکان بازگشایی دانشگاه‌ها از ابتدای سال تحصیلی جدید، همه نیازها و امکانات لازم برای استقبال از دانشجویان مهیا شود.

وی گفت: کار فرهنگی در دانشگاه، دارای ظرافت‌های فراوانی است و مسئولان در این بخش باید بتوانند با جلوه‌گری مناسب، زیبایی‌ها و جذابیت‌های دینی و ملی را به بهترین شکل به تصویر بکشند و در راستای تقویت مبانی و ارزش اسلامی و تعمیق آن در دانشگاه گام‌های مؤثری بردارند.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …