تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۱:۴۳ جمعه ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

آزمون سراسری ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از خمینی‌شهر، همزمان با سراسر کشور بیش از هزار و ۷۰۰ داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی و علوم تجربی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با شرکت در آزمون سراسری دانشگاه‌ها با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در حاشیه برگزاری این رویداد بزرگ علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با تجهیز مکان استقرار والدین و خانواده‌های داوطلبان در پارک مطالعاتی خواهران این دانشگاه، زمینه برخورداری هر چه بیشتر ایشان از برنامه‌های متنوع فرهنگی و خدمات مشاوره‌ای را فراهم آورد.

حجت الاسلام نقدعلی نماینده مردم شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله موسوی امام جمعه خمینی شهر و علیرضا بصیری فرماندار خمینی شهر نیز از محل آزمون دیدن کردند.

با شرکت ۲۱ مربی صورت گرفت؛ برگزاری دوره مربیگری D فوتبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دوره مربیگری درجه D فوتبال ایران با شرکت ۲۱ مربی در شهرستان خمینی‌شهر و به …