تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
خانه / هدایت تحصیلی / همیار دانش آموز

همیار دانش آموز

دانش آموز گرامی
دفتر هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر به عنوان رسالت اجتماعی خود مجموعه ای از خدمات زیر را به صورت رایگان به شما ارائه می نماید. جهت استفاده از خدمات “همیار دانش آموز” ابتدا فرم الکترونیکی مورد نظر را تکمیل نموده و سپس منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

خدمات همیار دانش آموز
۱- ثبت نام اولیه در مقطع و رشته مورد نظر متقاضی از مجموعه رشته های بدون آزمون
۲-اطلاع رسانی جامع به دانش آموز جهت زمان بندی فرایند ثبت نام در سایت آزمون
۳- ارائه خدمات مشاوره رایگان روانشناسی و استعداد سنجی به دانش آموز و خانواده آنها به صورت تلفنی و حضوری