تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۹:۰۳ سه شنبه ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
Language : FA |
خانه / اطلاعیه های مهم / درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیهالله آقای حسن‌زاده‌ آملی تسلیت باد

درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیهالله آقای حسن‌زاده‌ آملی تسلیت باد

بسم الله الرحمن الرحیم

با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیهالله آقای حسن‌زاده‌ آملی رحمهالله‌علیه را دریافت کردم. این روحانی دانشمند و ذوفنون از جمله‌ چهره‌های نادر و فاخری بود که نمونه‌های معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را می‌نوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهره‌مند می‌سازد. نوشته‌ها و منشأت این بزرگوار منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود ان‌شاءالله. اینجانب به همه‌ی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان بویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.(سیّدعلی خامنه‌ای)

معاونت فرهنگی و  نهاد نمایندگی مقام رهبری دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

ثبت نام بیست و ششمین دوره مسابقات  قرآن و عترت

ثبت نام بیست و ششمین دوره مسابقات  قرآن و عترت آغاز گردید * همراه با …