تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
16:40 یکشنبه 1400/09/14
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / براساس گزارش دانشگاه استنفورد؛ دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

دانشیار مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر براساس گزارش دانشگاه استنفورد در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، براساس گزارش دانشگاه استنفورد، نام داود طغرایی دانشیار مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.(بیشتر بخوانید)

پس از بررسی شاخص‌های ارزیابی‌شده استنادی استاندارد تولیدات علمی پایگاه اسکوپوس که توسط محققان دانشگاه استنفورد انجام می‌شود، عضو هیئت علمی واحد خمینی‌شهر با رتبه کلی جهانی ۲۲۰۳ در لیست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفت.

به گزارش آنا، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با رتبه زیر ۳ هزار در صدر جدول ۱۲۵ محقق و پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.

با اجرای طرح تماس تلفنی و پاسخگویی؛ استادان و مشاوران حوزه به شبهات نودانشجویان پاسخ می‌دهند

طرح تماس تلفنی مشاوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با هدف تحقق برخی از اهداف …