تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
18:03 یکشنبه 1400/09/14
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / با حضور مسئولان؛ رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر معرفی شد

حامد خدادادی به‌عنوان رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، در جلسه‌ای که با حضور رئیس، معاون علمی و معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی، رؤسا و معاونان سایر دانشکده‌ها و مدیران آموزش و پژوهش و برنامه‌ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد، حامد خدادادی به‌عنوان رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهردر این نشست دانشکده مهارت را دانشکده‌ای برای تمام دانشکده‌ها معرفی کرد که قلمرو مشترکی با دانشکده فنی و مهندسی مکانیک و علوم انسانی دارد.

فرید نعیمی افزود: رئیس دانشکده مبحث ایجاد مهارت، نیازسنجی، تعریف دوره، برگزاری بازدیدهای صنعتی و مجری پیاده‌سازی طرح پویش، امور کاربنیان و به‌طور خلاصه تمام امور مرتبط با حوزه مهارت را برعهده خواهد داشت.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد خمینی‌شهر نیز در این جلسه رسالت دانشکده مهارت و کارآفرینی را ازبین‌بردن خلأ موجود بین صنعت و دانشگاه برشمرد.

بهار حافظی استفاده از توانمندی تمام اعضای هیئت علمی دانشگاه را در برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی ضروری دانست و بر حمایت همه‌جانبه از ارائه مهارت‌های کاربردی به جامعه هدف تأکید کرد.

با اجرای طرح تماس تلفنی و پاسخگویی؛ استادان و مشاوران حوزه به شبهات نودانشجویان پاسخ می‌دهند

طرح تماس تلفنی مشاوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با هدف تحقق برخی از اهداف …