تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
Language : FA |
خانه / اطلاعیه های مهم / ۱۶ آذر : روز دانشجو ، بر همه دانشجویان مبارک باد

۱۶ آذر : روز دانشجو ، بر همه دانشجویان مبارک باد

شانزدهم آذر خاطره شهادت سه تن از دانشجویان به دست مزدوران رژیم پهلوی در سال ۱۳۳۲ را یادآوری می‌کند. به دنبال آن یاد ریشه حادثه، یعنی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ زنده می‌شود. در آن روز یکی از ظلم‌های استکبار که حمایت از دیکتاتوری و کنار زدن رای مردم بود در ذهن‌ها مرور می‌شود. چه کسانی این کار راکردند؟ بله! کسانی که شعار دموکراسی و حقوق بشرشان گوش جهان را کر می‌کند. وقتی به کارهای آن‌ها فکر شود یاد ایرباس، ۱۲ تیر ۱۳۶۷ و داغ ۲۹۸ مسافر و خدمه پرواز زنده می‌شود. همینطور خاطرات مرور می‌شود و می‌شود و می‌شود تا ترور سردار دلها به یاد می‌آید، چه تروری؟ به چه روشی؟ در میدان جنگ؟ نه! کاملا بزدلانه! در یک دعوت رسمی دیپلماتیک!!!

چرا اینطور؟ مگر اینها قوی نیستند؟ واقعا چرا؟  انسان به اینجا می‌رسد که غول رسانه‌ای اینها را بزرگ کرده است. استکبار جهانی با ترس، شبانه و بزدلانه با سردار دلها (بخوانید فقط یک بنده مخلص خدا!) طرف شدند. این کار غیر از دلیل ضعف و ترس، دلیل چه چیزی می‌تواند باشد؟!!!

از طرف جامعه دانشگاهی، روز دانشجو را به دانشجویان گرامی تبریک عرض می‌کنم و از شما می‌خواهم که برای افزایش اقتدار میهن اسلامیمان تلاش کنید. از آنجا که امام علی علیه السلام می‌فرمایند:

“العلم سلطان من وجده صال به و من لم یجده صیل علیه”

دانش، سلطنت و قدرت است، هر که آن را بیابد با آن یورش برد و پیروز شود، و هر که آن را نیابد بر او یورش برند و مغلوب گردد.

از شما دانشجویان گرامی می‌خواهم که علم خودتان را افزایش دهید تا قدرت و عزت، میهن عزیزمان افزایش یابد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی

تصویب رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر – رشته امور اداری – مقطع کاردانی پیوسته

📣 تصویب رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر 🔺 رشته امور اداری 🔻 …