تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۸:۴۳ پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
Language : FA |
خانه / اطلاعیه های مهم / لیست کاندیداهای تایید شده شورای تعامل و هم اندیشی دانشجو و دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

کد داوطلبی نام خانوادگی نام رشته مقطع
۱ جمالی معصومه روانشناسی مثبت گرا کارشناسی ارشد
۲ حسینی سید مهدی حقوق کارشناسی پیوسته
۳ دعوتی مینا حقوق کارشناسی پیوسته
۴ رستمی مائده علوم ورزشی کارشناسی پیوسته
۵ زارعان امیرحسین حقوق کارشناسی پیوسته
۶ شفیعی محمد روانشناسی بالینی کارشناسی ارشد
۷ قاری نیما روان شناسی کارشناسی پیوسته
۸ قرمزی ملیکا حقوق کارشناسی پیوسته

• نامزدان انتخابات می توانند جهت انجام تبلیغات، در بازه تعیین شده(۰۱ دیماه لغایت ۰۹ دیماه ۱۴۰۰) اقدام نمایند.
  • بر اساس مصوبه کمیته اجرایی انتخابات، هر نامزد می­تواند یک کلیپ تبلیغاتی ۲ دقیقه ای و سه پوستر تبلیغاتی را تهیه و برای کمیته اجرایی از طرق واتساپ به شماره ۰۹۱۳۹۷۴۷۶۱۶ ارسال نمایند. شایان ذکر است موارد ارسالی پس از تایید کمیته اجرایی در زمان تبلیغات از طریق شبکه های اطلاع سانی دانشگاه منتشر می­گردد.
  • برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در روز یکشنبه مورخ ۱۲ دیماه از ساعت ۹ لغایت ۱۸ انجام می پذیرد.
  • نتایج اولیه در روز دوشنبه مورخ ۱۳ دی ماه اعلام و پس از رسیدگی به درخواست تجدید نظر(دو روز کاری)، نتایج نهایی انتخابات در روز یکشنبه ۱۹ دیماه اعلام می گردد.

کمیته اجرایی انتخابات

تصویب رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر – رشته امور اداری – مقطع کاردانی پیوسته

📣 تصویب رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر 🔺 رشته امور اداری 🔻 …