نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اخبار دانشگاه واحد خمینی شهر / نرم افزار خودکار تشخیص و بررسی روند پیشرفت بیماری MS از روی تصاویر Mri توسط محققان جوان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر تولید شد

محمد مهدیدخت سرپرست هسته فناور پردازشگران صنعت پزشکی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: « هسته فناور پردازشگران صنعت پزشکی با حضور ۲ نفر پزشک متخصص نورولوژی، ۴ نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و ۲ نفر دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی با هدف تشخیص آنلاین و دقیق بیماری و تلفیق علم پزشکی و صنعت مهندسی کار تحقیق و پژوهش خود را آغاز کرده است.»

وی افزود: « این طرح پژوهشی ، تشخیص بیماری MS از روی تصاویر Mri مغزی است و در همه ابعاد از نظر مهندسی و پزشکی مورد بررسی قرار می گیرد و از اهمیت خاصی نیز برخوردار است. »

بیماری MS در استان اصفهان رتبه اول را به خود اختصاص داده و مرکز پژوهشی درمانی دانشگاه به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کند.

مهدیدخت ادامه داد: «تشخیص دقیق بیماری ، مختصات پلاک ایجاد شده در مغز، امکان تشریح جزئیات بیماری، بررسی روند تشخیص و پیشرفت بیماری در مقایسه با تصاویر ثبت شده از بیماری در بازه زمانی مختلف از مزایای طرح است و در زمینه توانبخشی طرح مذکور به بیماران کمک شایانی می کند . »