نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اطلاعیه های مهم / بر گزاری کارگاه آموزشی  نرم افزار Matlab توسط باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر

ردیف نام کارگاه آموزشی مدرس مخاطبان روز برگزاری ساعت عناوین
۱ دوره اموزش نرم افزارMATLAB دکتر محمد هاشمیان دانشجویان مهندسی (کارشناسی و کارشناسی ارشد) جمعه ۱۰ و ۱۷ آذر ۹۶ ۸-۱۳ اشنایی با محیط نرم افزار و پنجره های مختلف

اشنایی با دستورات مقدماتی ریاضی

برنامه نویسی

جبرخطی و ماتریسها

رسم نمودار در محیط (دیاگرام های صریح و ضمنی،دیاگرام ۲ بعدی و ۳ بعدی)

حل معادلات میانیابی و برونیابی

به نکات زیر توجه گردد:

۱- کلیه دانشجویان پس از ثبت نام می توانند در این کارگاهها شرکت کنند. هزینه شرکت در کارگاه آموزشی (برای دانشجویان غیر عضو باشگاه پژوهشگران جوان) مجموعا برابر ۲۵۰.۰۰۰ ریال است. هزینه به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ به نام حساب دانشگاه آزاد خمینی شهر پرداخت شود.

۲- برای شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه صادر خواهد شد.

۳- دانشجویان علاقه مند به شرکت در کارگاه ها لازم است هزینه مربوطه را واریز نموده و فیش آن را به اداره فناوری اطلاعات (واقع در طبقه همکف ساختمان اداری) تحویل نمایند.

۴- اعضای باشگاه لازم است صرفا درخواست خود از طریق ایمیل bpj@iaukhsh.ac.ir در مهلت مقرر ارسال نمایند و نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

۵- مهلت ثبت نام کارگاه و تحویل فیش تا تاریخ ۹ آذرماه ۹۶ می باشد

۶- محل تشکیل کارگاه ، سایت دانشکده فنی و مهندسی است