خانه / آرشيو اخبار / حضور دکتر زاهدی در دانشگاه

حضور دکتر زاهدی در دانشگاه

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر عنوان کرد

استفاده از سبک های معماری و اسلامی و توسعه فعالیت های فرهنگی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی قابل تقدیر است

در رأس هیأتی دکتر محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بخش های مختلف آموزشی، فرهنگی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر بازدید و از نزدیک با روند توسعه شرکت های دانش بنیان و تولیدات علمی دانشگاه آشنا شد.

دکتر مسعود کثیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در ابتدا در جمع میهمانان، دانشگاه آزاد اسلامی را دستاورد علمی انقلاب اسلامی برشمرد که تا کنون به نیازهای مختلف جامعه به خوبی پاسخ داده و بر حفظ افتخارات و امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاه تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد آموزش عالی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی است بیان کرد: پس از سه دهه فعالیت زیرساخت های مناسب برای ارتقاء کیفیت آموزش در دانشگاه فراهم شده و اکنون حرکت دانشگاه از آموزش محوری به سمت پژوهش محوری آغاز شده و در این راستا گام های مؤثر و اثربخشی برداشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر نیاز امروز جامعه را دانشگاه کارآفرین و مهارت محور دانست و افزود: سهم بودجه پژوهشی امروز نیازمند بازبینی و بازنگری است و باید شرایط برای محققان از پژوهش تا تولید محصول، تجاری سازی و ارائه به بازار تسهیل گردد.

دکتر محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیق مجلس شورای اسلامی در هنگام بازدید از بخش های مختلف مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از توجه دانشگاه آزاد اسلامی به اقتصاد دانش بنیان و قول مساعد جهت همکاری و حمایت از این مرکز بدلیل وجود شرکت ها و هسته های فن آور پرپتانسیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از سبک های معماری و اسلامی خوبی در توسعه زیرساخت ها و فضاهای آموزشی و فرهنگی استفاده کرده است .

وزیر سابق علوم و تحقیقات ادامه داد : اقدامات صورت گرفته در حوزه های تحقیقات، پزشکی به تأئید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برسد و دامنه فعالیت ها نیز گسترش یابد طرح تولید آب از رطوبت هوا کار بزرگی است و چنانچه با مشارکت شرکت های داخلی ارزان تر از طرح های مشابه درکل دنیا تمام شود در اولویت صنعتی شدن در کشور قرار گیرد.

دکتر زاهدی نیز از سیستم اعلام تصادف و واحد امداد رسان و پلیس دیدن کرد و از فعالیت های این طرح بزرگ و کسب رتبه برتر در جشنواره شهید همت استان اصفهان مطلع شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از محصولات تجاری شده کاهش مصرف سوخت خودرو دیزل، شبکه اجتماعی آموزشی دیجی لند و همچنین قطع و وصل کننده دیجیتالی اجاق گاز خانگی آلاتکنیک بازدید کرد و در ادامه از مراکز فرهنگی دانشگاه از قبیل مسجد النبی (ص) دانشگاه، فضاهای آموزشی ومراکز خدماتی و رفاهی دیدن کرد.