خانه / اطلاعیه های مهم / اطلاعیه صندوق رفاه جهت وام نیمسال دوم ۹۷-۹۶

اطلاعیه صندوق رفاه جهت وام نیمسال دوم ۹۷-۹۶

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که تقاضای استفاده از تسهیلات کوتاه مدت ومیان مدت صندوق رفاه در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ را دارند می‌رساند جهت اخذ فرم درخواست و همچنین اطلاع از شرایط آن لازم است هرچه سریعتر به وب سایت دانشگاه قسمت معاونت اداری ومالی بخش صندوق رفاه یا انتشارات واقع در طبقه دوم ساختمان کتابخانه مرکزی مراجعه نموده و نسبت به دریافت و تکمیل فرمهای درخواست اقدام نمایند. ضمناً در این خصوص موارد ذیل لازم به ذکر می‌باشد :

•  دانشجویانیکه در ترم گذشته از تسهیلات صندوق رفاه استفاده نموده اند و نسبت به واریز به موقع اقساط در سررسیداقدام ننموده اند طبق دستورالعمل سازمان مرکزی بد حساب شناخته شده و از دریافت تسهیلات محروم می باشند.
  • شروع ثبت نام جهت درخواست وامهای کوتاه مدت بعد از انجام انتخاب واحد بوده و وام میان مدت از تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ شروع و حداکثر زمان جهت مراجعه و تحویل فرم درخواست وام تا تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۳۰ می‌باشد.
  •  پس از گذشت زمان فوق‌الذکر صندوق رفاه هیچگونه مسئولیتی در قبال پرداخت وام ندارد.

*  جدول انواع وام :

نوع وام مدت اقساط واجدین شرایط
وام کوتاه مدت (بدون کارمزد) ۲یا ۳یا ۴ ماهه  دانشجویان خوش حساب به غیر از ترم آخر
وام میان مدت (با کارمزد ۲.۵ درصد)  ۱۲ ماهه جهت ۲ نیمسال  دانشجویان خوش حساب به غیر از ترم آخر

*  جدول میزان پرداختی وام :

مقطع تحصیلی حداکثر مبلغ وام

کوتاه مدت

حداقل مبلغ وام میان مدت

۲ نیمسال

حداکثر مبلغ وام میان مدت

۲ نیمسال

کارشناسی پیوسته فنی ۶.۰۰۰.۰۰۰ ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰
کاردانی و کارشناسی پیوسته انسانی ۵.۰۰۰.۰۰۰ ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ناپیوسته فنی-مهندسی پزشکی ۸.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۲۴.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی معماری- تربیت بدنی ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۲۴.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ارشد فنی ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ۴۰.۰۰۰.۰۰۰
کارشناسی ارشد انسانی ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ۳۶.۰۰۰.۰۰۰
دکتری ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ ۸۰.۰۰۰.۰۰۰

تذکر مهم :  با توجه به زمان بندی واریز اقساط ، دانشجو مو ظف است در موعد مقرر نسبت به پرداخت اقساط اقدام نماید در غیر اینصورت  از ثبت نام ترم بعدی جلوگیری به عمل خواهد آمد و تا پایان دوره تحصیلات از دریافت تسهیلات محروم خواهد شد.

صندوق رفاه دانشجویان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر