خانه / اخبار سازمان مرکزی دانشگاه / مراسم بزرگداشت سه دانشجوی جان باخته در حادثه نفتکش ایرانی برگزار شد

مراسم بزرگداشت سه دانشجوی جان باخته در حادثه نفتکش ایرانی برگزار شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارگ از برگزاری مراسم بزرگداشت سه دانشجوی جان باخته در حادثه نفتکش ایرانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین سهولی زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دریایی خارگ با اعلام این خبر گفت: سه نفر از دانشجویان ممتاز رشته مهندسی دریانوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دریایی خارگ به نام های سعید دهقانی، پوریا عیدی پور و سجاد عبداللهی در حادثه کشتی نفتکش جمهوری اسلامی ایران ندای حق را لبیک گفتند و به دیار حق شتافتند.
وی ادامه داد: به همین مناسبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دریایی خارگ برای بزرگداشت یاد و خاطره دانشجویان ممتاز از دست رفته خود مراسمی در مسجد دانشگاه برگزار کرد.
دکتر سهولی زاده خاطر نشان کرد: رئیس، معاونان، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان واحد خارگ، امام جمعه، بسیجیان و سپاهیان خارگ، خانواده شهدا و جانبازان، کارکنان شرکت ملی نفتکش خارک، روحانیون، کارکنان شرکت پایانه های نفتی خارک، کارکنان شرکت نفت فلات قاره خارک، کارکنان شرکت پتروشیمی خارک، کارکنان ادارات مستقر در خارک، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم شهید پرور جزیره خارک به همراه مدیران ارشد استان بوشهر در این مراسم حضور داشتند.
وی ادامه داد: در این مراسم پیام تسلیت دکتر ولایتی رئیس هیأت موسس و امنا دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر عبدالهی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر قرائت شد.
دکتر سهولی زاده گفت: ان شاءالله روح دانشجویان عزیز که مراسم به یاد و نام آنها برگزار شد، با شهدای کربلا محشور شود.