خانه / اخبار سازمان مرکزی دانشگاه / تمدن نوین اسلامی راهی جز تحقق واقعی دانشگاه اسلامی ندارد

تمدن نوین اسلامی راهی جز تحقق واقعی دانشگاه اسلامی ندارد

پیام دکتر فرهاد رهبر به طرح «شمیم معرفت»:

تمدن نوین اسلامی راهی جز تحقق واقعی دانشگاه اسلامی ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی خطاب به دانشجویان شرکت کننده در طرح «شمیم معرفت» تاکید کرد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی راهی جز تحقق واقعی دانشگاه اسلامی نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیام دکتر فرهاد رهبر خطاب به دانشجویان شرکت کننده در طرح آموزشی و معرفتی شمیم معرفت سراسر کشور که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول توسط رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد، بدین شرح است:

جوانان و دانشجویان عزیز شرکت کننده در طرح آموزشی «شمیم معرفت»

سلام علیکم

حضور در صحنه‏ پرشور دانش‏ اندوزى در دانشگاه که از زیباترین و مبارک‏‌ترین فصول دوران جوانى است، هنگامى که با مجاهدت‌هاى اسلامى و انقلابی و تلاش در راه گسترش فهم و معرفت صحیح دینى همراه باشد، یکى از برترین آمیزه‏‌هاى معنوى براى نسل جوان کشور را پدید می ‏آورد.

اکنون شما این امتیاز بزرگ را دارید که در حال تحصیل علم، به آن فعالیت دینی و انقلابی نیز اشتغال دارید. این را قدر بدانید و این سرمایه ارزشمند را هر چه می توانید عمق و کیفیت دهید.

اکنون دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میراث گرانمایه امام خمینی (رحمت الله علیه) و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به تلاش براى پیشرفت علمى، رشد فکرى و معرفتی و نورانیت معنوى روزافزون بیش از همیشه نیازمند است، نه از آن‏ رو که دانشجویان ما در این سه زمینه از گذشته عقب ترند، بلکه از آن‏ رو که اولًا پیش روی ما آرمان تحقق واقعی «دانشگاه اسلامی» قرار دارد و برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی راهی جز پیمودن این مسیر نیست و ثانیاً امروز بیش از گذشته دشمنان این ملت، نسل جوان و به ویژه دانشجویان را آماج حملات جنگ نرم خود ساخته‏ اند. جنگ نرمی که هدفش تغییر باورهاست. باور به مبنای عقیدتی و معرفتی و فکری، تفکر مبنایی و اصولی، تفکر برآمده از اسلام ناب.

در این شرایط وظیفه‏ ما و شما سنگین و البته پر اجر است. در این راه دشوار باید بینش‌ها و گرایش‌های ما منطبق با آرمان امام (ره) و مطالبات ولی فقیه زمان رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد که این باید هدف و خروجی دوره های «شمیم معرفت» باشد.

همه ما باید کمر بسته‏ دین خدا باشیم و بتوانیم این ایمان و احساس‏ مسئولیت‏ اسلامی و انقلابی را روز به ‏روز عمیق‌تر و بیشتر کنیم و مثل مشعلی که اطراف خود را مشتعل و نورانى می‌کند، در محیط خود اثر بگذاریم.

در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب کبیر اسلامی، امید داریم دوران دانشجویى و جوانی شما براى خود و کشورتان منشاء فیض و برکت باشد و به برکت حضرت بقیه اللّه الاعظم(عج) روز به‏ روز لطف خداى متعال بر ما و جمع شما گسترش بیشترى پیدا کند و خداى متعال دست لطفش را از سر ما و ملت ما ان‏شاءاللَّه بر نخواهد داشت.

دکتر فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی