خانه / اطلاعیه های مهم / شرکت معین برق اسپادانا با همکاری دانشگاه آزاد خمینی شهر برگزار می کند

شرکت معین برق اسپادانا با همکاری دانشگاه آزاد خمینی شهر برگزار می کند

ردیف عنوان مدرس مدت دوره شروع دوره مبلغ دوره(تومان)
۱ تابلو تخصصی MV/LV دکتر شجاعیان و مهندس قاسمی ۱۶ ساعت شروع دوره ۱۳۹۷/۰۱/۱۹

روز های یک شنبه

۲۰۰۰۰۰
۲ برق صنعتی مهندس جبار زارع ۲۴ ساعت شروع دوره ۱۳۹۷/۰۱/۲۱

روزهای  سه شنبه

۲۴۰۰۰۰
۳ PLC مهندس رضایی ۲۴ ساعت شروع دوره ۱۳۹۷/۰۱/۲۲

روزهای چهارشنبه

۲۸۰۰۰۰
۴ کارگاه برق مهندس قاسمی ۲۴ ساعت شروع دوره ۱۳۹۷/۰۱/۲۳

روزهای چهارشنبه

۲۴۰۰۰۰

در صورتیکه تعداد ثبت نام کنندگان دوره ها به حد نصاب نرسد، وجوه واریزی متقاضیان به افراد ثبت نام کننده  مسترد خواهد شد.

به متقاضیان در صورتی که در دوره به صورت منظم شرکت و لیست حضور و غیاب دوره در آغاز و پایان جلسه را امضا نمایند ، گواهینامه پایان دوره از طرف دانشگاه اعطا خواهد شد .

نحوه ثبت نام:

پرداخت هزینه از طریق شماره حساب ۰۱۱۰۵۶۳۸۱۱۰۰۷ یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۶۸۵۴۹ بنام شرکت معین برق اسپادانا نزد بانک ملی

پس از واریز وجه نسبت به ارسال کد پیگیری و نام ، نام خانوادگی و دوره مورد نظر به مسئول ثبت نام اقدام نموده و تحویل فیش واریزی در اولین جلسه دوره الزامی است .

اسکان:

هزینه خوابگاه عمومی به ازاء هر نفر شبی ۲۰۰۰۰ تومان میباشد و دانش پذیران می توانند در صورت نیاز قبلا هماهنگی نمایند .

با توجه به ظرفیت محدود دوره ها اولویت با کسانی که زودتر ثبت نام کنند.

مکان برگزاری دوره ها: ساختمان مجموعه کار گاه های برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

محل ثبت نام : بزرگراه شهید آقا بابایی – خیابان فرهنگ – جنب بیمه پاسارگاد

۳۵۸۱۶۶۷۵-۰۳۱               همراه :          ۰۹۱۳۰۷۶۲۸۶۸-۰۹۱۶۲۳۰۶۸۷۹