خانه / اخبار سازمان مرکزی دانشگاه / انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با حکمی از سوی دکتر فرهاد رهبر صورت گرفت

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر مسعود جعفری نژاد را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر مسعود جعفری نژاد

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان « سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر » منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر فرهاد رهبر همچنین طی نامه ای از زحمات و تلاشهای دکتر مسعود کثیری عسگرانی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر قدردانی کرد.