خانه / اخبار دانشگاه / تقویت جریان تولید علم و ارتقاء جنبه های معنوی، وظیفه دانشگاه است

تقویت جریان تولید علم و ارتقاء جنبه های معنوی، وظیفه دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با حضور در خوابگاه دانشجویان این دانشگاه در نشست دانشجویی صمیمانه با دانشجویان شرکت کرد.

دکتر مسعود جعفری نژاد در این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه، نشاط علمی و نشاط معنوی را لازمه پیشرفت و دستیابی به تعالی در دانشگاه دانست و گفت: وظیفه دانشگاه فراهم کردن فضایی مناسب برای تقویت جریان تولید علم و ارتقاء جنبه های معنوی است.

در ادامه این جلسه، دانشجویان ساکن خوابگاه به بیان پیشنهادها و نظرات خود پرداختند که در همین رابطه ، توصیه ها و دستور لازم برای پیگیری درخواست های دانشجویان از طرف رئیس واحد خمینی شهر به معاونت های این دانشگاه صادر شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر دارای خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۴۰۰ نفر و امکانات رفاهی مختلف برای استفاده دانشجویان می باشد.