خانه / اخبار دانشگاه / دانشگاه آزاد اسلامی ، نگین شهر ماست

دانشگاه آزاد اسلامی ، نگین شهر ماست

همایش علمی یکروزه «پرمویی و غدد مترشحه» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

پروفسور سید ریحان ظهیر میردامادی در ابتدای این همایش گفت: افتخار هر کشوری به دانشگاه های آن کشور است زیرا محل پرورش مغزهای متفکر جامعه است .

وی افزود: مانباید به نفت یا معادن کشور بنازیم ، بلکه آنچه موجب پیشرفت ماست، دانشگاه های ماست . رئیس مرکز خیریه درمانی و تحقیقاتی رسول اکرم(ص) خمینی شهر با اشاره به وجود دهها کارگاه و آزمایشگاه پیشرفته و به روز ، اعضای هیأت علمی و رشته های متعدد تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نگین شهرماست.

این استاد برجسته دانشگاه تهران همچنین با اشاره به لزوم افزایش فرهنگ سلامت در جامعه گفت: تنها راهکار مؤثر برای کاهش هزینه های سنگین درمانی در کشور، افزایش فرهنگ سلامت و پیشگیری است.

پروفسور میردامادی به همکاری متقابل دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر با مرکز خیریه درمانی و تحقیقاتی رسول اکرم (ص) این شهرستان اشاره کرد و گفت : برگزاری همایش های علمی و آموزشی در مورد برخی بیماری های شایع همچون دیابت، سرطان پستان و بیماری های ناشی از غدد مترشحه با همکاری این دانشگاه ادامه خواهد یافت.

خاطر نشان می سازد در این همایش یکروزه علاوه بر ارائه آخرین دستاوردهای پزشکی در زمینه « درمان پرمویی»، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان با ایجاد ایستگاه تست غربالگری سلامت و انجام معاینه عمومی شرکت کنندگان، نمایشگاهی از پوسترها و کتابهای آموزشی در مورد «سلامت بدن» را برپا کردند.