خانه / اطلاعیه های مهم / دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می نماید : اولین دوره طرح ولایت

دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می نماید : اولین دوره طرح ولایت

•  محتوای دوره:

در دوره ۴۰ روزه طرح ولایت، محتوای آموزشی غنی بر اساس سال ها پژوهش های عمیق و گسترده در ۶ کتاب تدریس می شود، که جواب گوی نیاز های فکری و عقیدتی جوان امروز است.

موضوعات ۶ کتاب شامل معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست می باشد.

• زمان و مکان دوره:

زمان برگزاری دوره در بازه زمانی۲۰ تیر لغایت ۱۵ شهریور به مدت ۴۰ روز در مشهد مقدس می باشد. زمان دقیق متعاقباً اعلام می گردد.

• ثبت نام دوره:

الف) ثبت نام مقدماتی برای کلیه دانشجویان(واحدهای دانشگاه و سما)، آزاد می باشد. پس از پایان مهلت نام نویسی(۵ خردادماه ۹۷)، گزینش(امتحان کتبی و..) و مصاحبه صورت خواهد گرفت و دانشجویان منتخب، در دوره پذیرش خواهند شد.

ب) ثبت نام از دانشجویان متقاضی، در دفاتر فرهنگ اسلامی دانشگاه (دانشکده فنی مهندسی و علوم انسانی)

ج) اولویت با دانشجویان حاضر در دوره شمیم معرفت و ورودی های ۹۵ و ۹۶ دانشگاه می باشد. البته ثبت نام اولیه، برای تمامی دانشجویان آزاد می باشد.

• قوانین دوره:

الف) دوره به صورت شبانه روزی (اسکان ۴۰ روزه) و حضور در تمامی کلاس های درس (کلاس های صبح و عصر) الزامی می باشد.

ب) به منظور ارزیابی و رتبه بندی و سنجش درک مفاهیم دروس ارائه شده، در پایان دوره آزمون کتبی به عمل خواهد آمد.

ج) رعایت مقررات، نظم و انضباط دوره توسط فراگیران الزامی می باشد. و درصورت انصراف در حین دوره ۴۰ روزه، تمامی هزینه های انجام شده، طبق مقررات می بایست پرداخت شود.

• مزایای دوره:

الف) تسلط مناسب بر مبانی اندیشه اسلامی.

ب) زیارت امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیه السلام در کنار برنامه های تفریحی و اردویی طبق برنامه مشخص و زمان بندی شده به صورت گروهی.

ج) برای دانشجویان منتخب دوره، علاوه بر حمایت های فرهنگی و معنوی، دو تا سه عنوان از دروس عمومی(حداقل۴ واحد) تطبیق واحد صورت خواهد گرفت و از برگزیدگان نیز مطابق با آیین نامه مسابقات قرآن و عترت کشوری، تقدیر به عمل خواهد آمد. گواهی نامه معتبر پایان دوره نیز، در صورت کسب نمره حد نصاب در کلیه دروس صادر خواهد شد.