خانه / اخبار دانشگاه / بررسی راهکارهای همکاری متقابل دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در استانهای اصفهان ، چهارمحال و بختیاری ویزد

هیات تحقیق و ارزیابی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران”آجا”در استانهای اصفهان ، چهارمحال و بختیاری و یزد از تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر بازدید کردند.

به دنبال انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استانهای اصفهان ، چهارمحال و بختیاری و یزد ، امروز هیاتی مرکب از کارشناسان تحقیق و ارزیابی”آجا” با حضور در واحد خمینی شهر و بازدید از تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی ، راهکارهای همکاری متقابل بین دانشگاه و ارتش را بررسی کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در این جلسه با توجه به رویکردها و راهبردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی که توسط دکتر ولایتی رییس هیات موسس و هیات امناء و دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبیین و اعلام شده است ، گفت: جهت گیری و فرآیند تولید علم و دانایی در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت تبدیل شدن به ثروت ملی است.

دکتر مسعود جعفری نژاد افزود: رهبر معظم انقلاب” مد ظله العالی” به منظور دست یابی به استقلال و استکبارستیزی و مصاف با فرهنگ لیبرالیسم غرب، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را مطرح فرمودند و اینک دنیای غرب با تعریف جدیدی از تمدن نوین اسلامی روبروست.

رییس واحد خمینی شهر به نقش و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در این الگوی اسلامی ایرانی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر می خواهد به سهم خود نقش موثری در این الگو ایفا کند.

وی اظهار کرد: در همین رابطه، بخش ارتباط با صنعت دانشگاه مامور شده تا موانع را برطرف کند و در حد امکان نسبت به عملیاتی کردن ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه مبادرت ورزد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با توجه  به راه اندازی مرکز تحقیقات و مطالعات بین المللی سنگ ایران در این واحد دانشگاهی گفت: متاسفانه روش بهره برداری و فرآوری سنگ در کشورمان موجب هدر رفتن انرژی و منابع و اتلاف سرمایه های ملی می شود که سعی داریم با فعالیت این مرکز و استفاده از روش های نوین اکتشاف و بهره برداری از معادن و بکارگیری فناوری های جدید، به صنعت سنگ کشور کمک کنیم.

وی افزود: علاوه بر این، در بخش های دیگر صنعتی کشور از جمله سیمان و برق و سایر صنایعی که به دانش علمی نیاز دارند، در حال مطالعه و انعقاد تفاهم نامه هستیم و آمادگی داریم تا ظرفیت های علمی و پژوهشی خود را با توجه به مقدورات در اختیار ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار دهیم.

در این جلسه همچنین هیات تحقیق و ارزیابی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استانهای اصفهان ، چهارمحال و بختیاری و یزد با استقبال و ابراز خشنودی از همکار یهای متقابل دانشگاه و ارتش، آمادگی خود را برای اجرای تفاهم نامه فی مابین اعلام کردند.

این هیات همچنین در جلسه با اعضای هیات علمی و مسئولان مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در خصوص اولویت های پژوهشی، پروژه های نظری تحصیلات تکمیلی و پروژه های کسر خدمت، بحث و گفتگو کردند.