خانه / اخبار دانشگاه / امضاء تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر با اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان با هدف توسعه آموزش و تکریم مهاجران و میهمانان خارجی یادداشت تفاهم امضاء کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در جلسه امضاء این تفاهم نامه که با حضور مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان و معاونان این اداره کل و جمعی از دانشجویان اتباع خارجی این واحد دانشگاهی برگزار شد گفت : همه دانشجویان از جمله دانشجویان تبعه سایر کشورها از کلیه امکانات و خدمات دانشگاه برخوردارند و هیچ تفاوتی بین آنها و سایر دانشجویان وجود ندارد .

دکتر مسعود جعفری نژاد افزود : دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یک ظرفیت مطلوب می تواند نسبت به تسهیل فرآیند جامعه پذیری و تطابق ارزش ها و هنجارها و کمک به ارتقای آموزش های عمومی و تخصصی برای اتباع خارجی به مثابه ی یک بازوی قوی با دولت هم افزایی کند.

این مسئول با توجه به عنصر اولیه جامعه پذیری که آموزش است گفت : دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر هم در زمینه علوم پایه و فنی و مهندسی و هم در زمینه علوم انسانی دارای رشته های شاخص و کاربردی برای اتباع خارجی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اظهار کرد: امروزه ارتقای مهارت های زندگی و آشنایی با روش های حل مسائل فردی و خانوادگی از زمره مهمترین آموزشهای همگانی به شمار می رود که این واحد دانشگاهی به دلیل وجود رشته های روان شناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی از سطح کارشناسی تا مقاطع تحصیلات تکمیلی می تواند ، اداره کل اتباع و مهاجران خارجی را در اهداف خود در این راستا یاری رساند.

دکتر جعفری نژاد همچنین به حضور و فعالیت صدها مهاجر خارجی در مؤسسات صنعتی از جمله صنایع سنگ خمینی شهر اشاره کرد و گفت : یکی از اهداف راه اندازی مرکز بین المللی مطالعات و تحقیقات سنگ های ساختمانی ایران در این واحد دانشگاهی ، افزایش توانمندی و مهارتهای کارگران و آموزش آنان تا سطح تکنسین های فنی است تا به این وسیله هم از اتلاف منابع جلوگیری شود و هم میزان بهره وری و شرایط اقتصادی نیروهای کار بهبود یابد.

وی ضمن اعلام آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برای برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای مهاجران خارجی گفت : در زمینه آموزش های رسمی و تحصیلات دانشگاهی نیز دانشجویان اتباع خارجی می توانند از تخفیف شهریه قابل توجهی  در برخی رشته ها برخوردار شوند.

مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی نیز در این جلسه با اشاره به حضور افزون بر ۱۷۰ هزار نفر از مهاجران خارجی در استان اصفهان گفت : حدود ۲۸۰۰ نفر از دانشجویان افغانستانی در دانشگاه های استان اصفهان مشغول به تحصیل می باشند که بسیاری از آنان توانسته اند با رتبه های عالی فارغ التحصیل شده و به کشور خود بازگردند و برخی از آنان نیز در حال حاضر جذب بازار کار کشورمان شده اند .

سلیمانی با توجه به اشتغال به تحصیل هزاران دانش آموز اتباع خارجی در استان اصفهان گفت : هیچ تفکیکی بین این دانش آموزان و سایر دانش آموزان وجود ندارد و همه آنها در کنار هم مشغول به تحصیل می باشند و از همه امتیازات آموزش های همگانی برخوردارند.

این مسئول به ظرفیت و توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر بعنوان یکی از واحدهای پیشتاز دانشگاهی استان اصفهان اشاره کرد و گفت : با امضاء این تفاهم نامه ، زمینه گسترش آموزش های عمومی و تخصصی برای دانشجویان اتباع خارجی بیش از پیش فراهم می شود.

در این جلسه همچنین تعدادی از دانشجویان اتباع خارجی به طرح سؤالات و درخواست های خود پرداختند . گفتنی است حدود یکصد دانشجوی تبعه سایر کشور ها از جمله افغانستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر مشغول به تحصیل می باشند.