خانه / اخبار دانشگاه / انتخاب مدرس نخبه دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر برای سخنرانی در کنفرانس چین

انتخاب مدرس نخبه دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر برای سخنرانی در کنفرانس چین

مدرس نخبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برای سخنرانی در کنفرانس بین المللی ربات‌های بویاب کشور چین انتخاب شد.

دکتر آتا جهانگیر مشیّدی بعنوان سخنران کلیدی در کنفرانس بین المللی ربات‌های بویاب که از دوم اکتبر ۲۰۱۸ مصادف با ۱۰ مهرماه ۱۳۹۷ به مدت سه روز در دانشگاه جینشوا چین برگزار می شود، برگزیده شد.

در این کنفرانس ۶ نفر از پژوهشگران کشورهای استرالیا، یونان، چین، هنگ کنگ و ایران در زمینه تازه های رباتیک و کنترل هوشمند سخنرانی خواهند کرد.

مشیّدی ، ربات های بویاب را از گونه های نوین علم رباتیک برشمرد و گفت: این ربات ها در ماموریت های ویژه ازجمله اطفاء حریق ، کشف نشتی گازهای سمی و جستجوی افراد زیر آوار ناشی از زلزله و بهمن  به کار گرفته می شود.

از این دانش آموخته دکتری مهندسی رباتیک تاکنون ۵۰مقاله فارسی و لاتین  در همایش های ملی و بین المللی و ارائه  در مجله های علمی – پژوهشی منتشر شده است. علاوه بر این ، وی عضو مادام العمر انجمن ابزار دقیق هندوستان انجمنSPEED  وهمچنین ویراستار ژورنال مجله بین المللی ربات و کنترل می باشد.