خانه / اخبار دانشگاه / رونمایی از ۴ محصول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در نمایشگاه بین المللی دوسالانه صنعت برق

در نهمین نمایشگاه بین المللی دوسالانه صنعت برق اصفهان از ۴ محصول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر رونمایی شد.

با حضور فعالان صنعت برق از دانشگاه ها و صنایع مرتبط با علوم مهندسی برق از کشورهای مختلف جهان به مدت ۴ روز در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار شد و شرکت ها و صنایع مرتبط به معرفی محصولات و دستاوردهای خود پرداختند.

سامانه نوین استحصال آب SATJCO از شرکت فناور علم و عمل توحید جم ، سامانه داده نگار ، اولین اپلیکیشن و سامانه نیروگاهی ایران از شرکت راه کوشان اسپادان ، سامانه هوشمند سازی مراکز درمانی و تشکیل پرونده الکترونیک بیماران از شرکت پردازشگران صنعت پزشکی و سایکلون فن برقی از هسته فناور اندیشه برتر ، چهار محصولی بودند که از دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر توجه متخصصان را به خود جلب کرد.

۷ هسته فناور و ۷ واحد فناور در زمینه های مختلف صنعتی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر مشغول فعالیت می باشند که برخی محصولات تولید شده توسط این مراکز برای اولین بار در ایران ساخته شده است.