خانه / اخبار دانشگاه / بهره مندی واحد خمینی شهر از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته

بهره مندی واحد خمینی شهر از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته

دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر به لحاظ امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی از بعضی واحدهای دانشگاهی تهران هم قوی تر است.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با اعلام این مطلب گفت : از دیگر امتیازات این واحد دانشگاهی بهره مندی از اعضای هیأت علمی جوان در کنار اساتید باتجربه و کاردان است .

این عضو هیأت علمی دانشگاه دولتی خواجه نصیر اظهار کرد : برخی مزایای دانشگاه آزاد اسلامی قابل توجه و کم نظیر است.

وی افزود : برای مثال در رشته مهندسی پزشکی در برخی دانشگاه ها برای درس هایی که مربوط به پزشکی است، دانشجویان لازم است تا در دانشگاه های علوم پزشکی مهمان شده یا از امکانات بیمارستانها استفاده کنند؛ در حالیکه در دانشگاه آزاد اسلامی رشته های فنی و مهندسی در کنار رشته های پزشکی با هم ارائه شده و دانشجویان به راحتی می توانند از امکانات و ظرفیت های متقابل بین رشته ای استفاده کنند .

این مسئول دانشگاهی با توجه سوگیری هرم جمعیتی دنیا به سمت پیری و تعداد قابل توجه مصدومان جنگی در کشورهای مختلف گفت : رشته مهندسی پزشکی در کنار رشته های علوم پزشکی و تعامل سازنده استادان و دانشجویان این رشته ها با یکدیگر می توانند موجب ایجاد پویایی و سبقت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شود.

دکتر امیررضا شاهانی ادامه داد : بنابراین اولویت اول ما در شورای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، تعریف ، تصویب و حمایت از رشته های بین رشته ای نظیر مهندسی پزشکی است.

رئیس سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به وظایف مدیران دانشگاهی در ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت هم اشاره کرد و گفت : اعضای هیأت علمی دانشگاه ها ، پایان نامه تحصیلات تکمیلی  را در راستای نیازهای کشور تعریف و هدایت کنند به طوری که مشکلی از مشکلات کشور حل شود. وی خاطر نشان کرد : مدیریت واحد های دانشگاهی نیز از اینگونه پایان نامه ها حمایت کنند.

دکتر امیر رضا شاهانی ، دانشگاه آزاد اسلامی را از ثمرات انقلاب اسلامی برشمرد و خطاب به داوطلبان ورود به این دانشگاه گفت : به عنوان فردی که سالها در دانشگاه دولتی تدریس داشته ام و با فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی که برای ادامه تحصیل در دانشگاه دولتی پذیرفته شده بودند روبرو شده ام ، می توانم بگویم که انصافاً برخی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی  سرآمد هستند.

وی افزود : تصور اینکه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان دانشگاه های دولتی ضعیف تر هستند غلط است .

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به ایجاد تحول در این سازمان در شش ماه گذشته بویژه از یک ماه قبل اشاره کرد و گفت: به لطف الهی امروز ثبت نام و انتخاب رشته که قبلاً توسط یک شرکت بیرونی انجام می شد، با برنامه ریزی ها و تمهیدات انجام شده و تشکیل تیم های تخصصی مختلف در داخل این مرکز انجام می شود.