خانه / اخبار دانشگاه / همکاری متقابل دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش و پرورش خمینی شهر

همکاری متقابل دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش و پرورش خمینی شهر

رئیس آموزش و پرورش خمینی شهر خواستار بهره گیری از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در دیدار با رئیس آموزش و پرورش این شهرستان با توجه به وجود دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی و بهره مندی از افزون بر ۷۰ آزمایشگاه و کارگاه صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر گفت : حضور فعال ۳۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه علم و فناوری و پژوهش های کاربردی ، توانمندی و قابلیت های این واحد دانشگاهی را به اثبات رسانیده است.

دکتر سید علی افتخاری در این دیدار بر آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برای برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت و پذیرش دانشجو در بیش از ۱۰۰ رشته فعال این واحد دانشگاهی از مقطع کاردانی تا دکتری تأکید کرد.

رئیس آموزش و پرورش خمینی شهر نیز در این جلسه ارتباط گیری و بهره مندی پژوهش سرای دانش آموزی این شهرستان از امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را خواستار شد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش و پرورش می توانند با هم افزایی و تقویت ظرفیت های یکدیگر ، از امکانات و قابلیت های هم استفاده کنند.

حسین آقابابایی گفت : تناسب رشته های تحصیلی مدارس و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به کیفی سازی آموزشی و رفع دغدغه خانواده ها برای ادامه تحصیل فرزندانشان در شهر خود منجر شود.

در پایان این دیدار طرفین بر استفاده از نظر کارشناسان و جمع بندی نقاط قوت و ضعف برای ایجاد هم پوشانی و هم افزایی در قالب انعقاد تفاهم نامه مشترک همکاری تأکید کردند.