خانه / رویدادهای مهم / طراحی و ساخت دستگاه کارت خوان با امنیت بالا در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر همراه با فیلم

نخستین دستگاه کارت خوان با استفاده از ویژگی اثر انگشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر طراحی و تولید شد .

مهدی مارانی دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر موفق به طراحی و تولید دستگاه کارت خوانی شده که کاربر آن می تواند با استفاده از ویژگی اثرانگشت خود به حساب بانکی متصل و از آن برداشت نماید.

در حال حاضر کارت خوان های موجود در فروشگاه ها در خارج از کشور تولید و با هزینه زیاد وارد کشور می شود علاوه بر این به دلیل قیمت بالای قطعات و همچنین نیازمندی به تعمیر و نگهداری و لزوم به روز شدن نرم افزار ، نرخ خرابی این دستگاه ها بالاست . همچنین همراه داشتن کارت بانکی برای استفاده از دستگاه های فعلی ضروری است که همین امر خطر مفقود شدن کارت و رمز آن ، پاک شدن اطلاعات روی کارت و انقضای تاریخ را به همراه دارد و حتی در مواردی موجب سوء استفاده ، کلاهبرداری و خالی شدن حساب های بانکی مشتریان فروشگاه ها شده است.

با ساخت این دستگاه که قیمت آن به دلیل استفاده از قطعات قابل تأمین در داخل کشور بسیار نازل برآورد شده ، همه اشکالات قبلی برطرف و این دستگاه با اطمینان و امنیت بالا ، خیال خریداران و فروشندگان را در انجام فرآیند خرید و فروش راحت می کند.

دکتر آتا جهانگیر مشیدی استاد راهنمای این طرح پژوهشی با اشاره به اینکه همه چرخه فعالیت این دستگاه در داخل کشور طراحی و اجرا شده گفت : تعداد قطعات کمتر به کار رفته در طراحی این دستگاه و تعمیر و نگهداری آسان آن  منجر به کاهش هزینه تولید آن شده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر افزود : نحوه کار این دستگاه به سادگی و با ثبت اثر انگشت منحصر به فرد خریدار خواهد بود. وی ادامه داد : پس از ثبت اثر انگشت ، خریدار می تواند به حساب بانکی خود دست یافته و شماره رمز آن را وارد نماید و بقیه مراحل آن همانند دستگاه های کارتخوان فعلی است .

دکتر مشیدی اظهار کرد : قیمت این دستگاه یک دهم قیمت دستگاه های کارت خوان فعلی است و برای اولین بار در کشور تولید شده و نحوه کار و فناوری آن در مدت ۸ ماه کار مداوم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر انجام شده است .

سرعت بالای انتقال اطلاعات ، پرتابل و کوچک بودن دستگاه ، دوام و عمر بالای قطعات بکار رفته در دستگاه ، حذف هزینه صدور کارت ، قابلیت قرار گرفتن در کنار کارت خوان های فعلی ، کاهش قابل توجه هزینه های تعمیر و نگهداری ، به روز رسانی نرم افزار دستگاه از راه دور ، حذف مراجعه افراد به شعب بانک ها و امکان حذف ماژول های حفاظتی کارتخوان از دیگر مزایای این دستگاه است .

با ساخت این دستگاه علاوه بر کمک به سیاست اقتصاد مقاومتی مورد تأکید مقام معظم رهبری ، گام دیگری در راستای بی نیازی کشور از محصولات خارجی برداشته شد وتولید انبوه آن نیاز به حمایت شبکه بانکی و تصمیم مسئولان مربوطه دارد.

پذیرش دانشجو در رشته اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر به عنوان دومین دانشگاه کشور پس از دانشگاه تربیت مدرس

مدتی است که رشته های میان رشته ای در کانون توجه وزارت علوم ، تحقیقات …