خانه / اطلاعیه های مهم / ثبت نام عتبات دانشگاهیان تا ۱۴مرداد ماه انجام خواهد شد

ثبت نام عتبات دانشگاهیان تا ۱۴مرداد ماه انجام خواهد شد

نام‌نویسی نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان تا ۱۴ مرداد ماه انجام خواهد شد و اعزام متقاضیان از ۲۴ مرداد تا اول آبان‌ماه صورت می‌گیرد.

جت الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا فقیهی؛ رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن ارائه گزارش اجمالی از هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان گفت: در هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان بیش از ۲۲ هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور در قالب ۶۳۰کاروان به عتبات عالیات اعزام شدند که از این میان ۲۹/۵درصد زائران دانشگاهی وزارت علوم،۱۶/۶ درصد، دانشگاهیان پیام نور،فنی حرفه ای و علمی-کاربردی،۱۷ درصد دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی،۲۴/۹ درصد زائران دانشگاهی وزارت بهداشت و۱۲ درصد زائران دانشگاهی غیرانتفاعی،فرهنگیان،نظامی و انتظامی بودند.

حجت الاسلام والمسلمین فقیهی گفت: ۶۲/۲ درصد از زائرین سال قبل تا به حال، به عتبات مشرف نشده بودند و برای اولین بار به به این سفر معنوی اعزام شدند.

رئیس ستاد با اشاره به افزایش تسهیلات بانک ملت به زائرین دانشگاهی، خاطر نشان کرد: با پیگیری های ستاد و مساعدت بانک ملت، برای دانشگاهیانی که به صورت هوایی به عتبات عالیات اعزام شوند وام قرض الحسنه ۲ میلیون تومانی و برای زائرینی که به صورت زمینی اعزام شوند وام یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده است که بعد از نهایی شدن ثبت نام ، این تسهیلات در اختیار زائرین دانشگاهی قرار خواهد گرفت.همچنین صندوق رفاه دانشگاهیان نیز طبق دوره قبل؛وام یک و نیم میلیون تومانی به زائران دانشگاهی اختصاص خواهد داد.در حال حاضر با صندوق رفاه در دانشگاه های آزاد و وزارت بهداشت هم در حال مذاکره برای اعطای وام به زائرین دانشگاهی هستیم.

فقیهی به ویژگی های خاص این دوره از اعزام اشاره کرده و گفت:در نوزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات،زائرین دانشگاه های بزرگ به صورت گروهی اعزام خواهند شد و مجوز خروج از کشور دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند طبق سنوات قبل توسط ستاد اخذ خواهد شد.

برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت labbayk.ir مراجعه کنید

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با سخنرانی: مهندس ضرغامی «عضو شورای عالی فضای مجازی» چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت۹:۳۰ سالن شهید آوینی دانشگاه