خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری اردوی جهادی گروه یاوران گمنام در نقاط محروم خمینی شهر

برگزاری اردوی جهادی گروه یاوران گمنام در نقاط محروم خمینی شهر

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر از برگزاری اردوی جهادی گروه یاوران گمنام در نقاط محروم خمینی شهر خبر داد.

ابراهیم رضایی با اشاره به شروع کار جهادگران همراه با کلاس های توجیهی از اواسط تیرماه امسال گفت : مراسم افتتاحیه این اردو ۱۷تیر با حضور در جوار مزار مطهر شهید حججی همراه با گروه های طرح هجرت برگزار شد.

وی افزود : پس از تقسیم بندی دانشجویان جهادگر در قالب گروه های چند نفره فعالیت های مختلفی در زمینه های فرهنگی ، هنری ، آموزشی ، مشاوره ای و زیبا سازی مدارس در نقاط محروم خمینی شهر انجام شد.

رضایی از حضور گروه یاوران گمنام در زمینه رنگ آمیزی و زیبا سازی مدارس ، تشکیل کلاس های مشاوره و آموزشی برای دانش آموزان و والدین آنها در منظریه و محله های جوی آباد و آدریان خمینی شهر خبر داد و گفت : زیبا سازی اتاق جوانه های حرم امامزاده سید محمد (ع) و آماده سازی چند مدرسه در خمینی شهر با همکاری گروه طرح هجرت از دیگر فعالیت های جهادی این گروه بوده است.

تعطیل بودن کلاسهای درسی روز سه شنبه ۲۷ شهریورماه از ساعت ۱۴:۳۰ به بعد