خانه / اخبار سازمان مرکزی دانشگاه / آخرین مهلت انتخاب رشته دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۳ شهریور

آخرین مهلت انتخاب رشته دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۳ شهریور

آخرین مهلت انتخاب رشته دوره‌ های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و امکان ویرایش رشته محل ها تا ۱۳شهریورماه می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیر رضا شاهانی با اعلام این خبر افزود: طبق اعلام صورت گرفته آخرین مهلت انتخاب رشته دوره‌ های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۳ شهریور است و همچنین امکان ویرایش رشته محل ها نیز تا پایان مهلت اعلام شده فراهم است.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۰۰ کدرشته‌محل را انتخاب کنند. انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای نمره کل کنکور سراسری سال ۹۷ است. در این دوره برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای پذیرش دانشجو خواهیم داشت .

شاهانی بیان کرد: داوطلبان ابتدا از وجود رشته‌/ محل موردعلاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به پرداخت هزینه دوره مربوطه کنند. این افراد می‌توانند با کد ملی به‌عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد هفت‌رقمی) که در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به‌ عنوان رمز عبور، وارد سامانه شوند .

وی افزود: داوطلبانی که رشته‌/ محل موردنظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌کنند، توجه داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی است که درصورت تمایل با مراجعه به سامانه این مرکز نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند .

تعطیل بودن کلاسهای درسی روز سه شنبه ۲۷ شهریورماه از ساعت ۱۴:۳۰ به بعد