خانه / اخبار دانشگاه / درخشش فرزند کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در مسابقات ملی چرتکه

درخشش فرزند کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در مسابقات ملی چرتکه

در ششمین دوره مسابقات ملی چرتکه که با حضور شرکت کنندگان از ۲۵ استان کشور در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد ، گلسا فتاحی ۹ ساله از خمینی شهر موفق به کسب مقام دوم شد.

در این دوره از مسابقات که با شرکت بیش از ۷۰۰ کودک و نوجوان ۵ تا ۱۳ ساله از سراسر کشور در سطوح دیداری ، شنیداری و فلش کارت برگزار شده بود ، گلسا فتاحی بعنوان کوچکترین فرد شرکت کننده توانست بر رقبای خود پیروز شود. وی پیش از این نیز توانسته بود با حضور موفق در مسابقات استانی که تیرماه امسال در تالار نصف جهان اصفهان برگزار شده بود، به مقام اول دست یابد .

در مسابقات چرتکه ، شرکت کنندگان با انجام محاسبات ذهنی ریاضی به بیش از ۲۰۰ سؤال ریاضی که شامل جمع ، تفریق و ضرب و تقسیم اعداد دو و سه رقمی در ۸ ردیف می باشد به مدت ۸ دقیقه پاسخ می دهند و در پایان نفراتی که بیشترین پاسخ را با کمترین اشتباه در محاسبات انجام داده باشند، به عنوان نفرات برتر معرفی خواهند شد .

محاسبات ذهنی چرتکه موجب فعال شدن دو نیمکره چپ و راست مغز و افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان شده و توانایی یادگیری آنان را تا چند برابر افزایش می دهد.

تعطیل بودن کلاسهای درسی روز سه شنبه ۲۷ شهریورماه از ساعت ۱۴:۳۰ به بعد