خانه / اخبار دانشگاه / رئیس واحد خمینی شهر عنوان کرد: دانشجو موتور حرکت جامعه و ضد ظلم،ضد استکبار و ضد سلطه خارجی است

دانشگاه محل جوشش دو جریان حیاتی در کشور شامل جریان علم و تحقیق و جریان آرمان گرایی و هدف گذاری های سیاسی و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهردر جمع دانشجویان جدید این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر بعنوان “دانشگاه مخترعان و مبتکران جوان” با گام های بلند به سوی دانشگاههای نسل سوم یعنی دانشگاهی کارآفرین پیشتازانه در حال حرکت است.

دکتر مسعود جعفری نژاد افزود: واحد خمینی شهر با کاهش فاصله خود با صنعت و بخش های مختلف اقتصادی جامعه درصدد است تا دانش تولید شده ماحصل فعالیت اساتید و دانشجویان نخبه خود را برای استفاده و به کار بستن آن به سایر بخش های جامعه منتقل کند.

وی تصریح کرد: این واحد دانشگاهی در چارچوب راهبردهای تعریف شده و در قالب رویکردهای جدید و
 اولویت های تعیین شده توسط هیأت محترم موسس و هیأت محترم امناء و ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، نقش فعالی را در تبدیل دانش به ثروت و تجاری سازی دارایی های فکری خود ایفاء می کند.

رئیس واحد خمینی شهر، بهبود وضعیت و نوآوری در زمینه های محلی، ملی و بین المللی و اختصاص سهم بیشتری از توسعه و پیشرفت علم وفناوری در نقشه جامع علمی کشور را از جمله اهداف دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر بر شمرد و گفت: جهت دهی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری های این واحد دانشگاهی به سمت حل مسائل و مشکلات و برطرف کردن نیازهای کشور می باشد.

دکتر جعفری نژاد با اشاره به رهنمودها و انتظارات مقام معظم رهبری از دانشگاهها خاطر نشان کرد: جریان علم و تحقیق و جریان آرمان گرایی را با هدف اقتدار علمی و اقتصادی و صیانت از انقلاب اسلامی و کشور از توطئه های دشمنان در دانشگاه دنبال خواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به نقش دانشگاه در جوشش دو جریان حیاتی یاد شده، آرمان خواهی و حرکت به سمت هدف گذاری های سیاسی و اجتماعی را مقتضای سن جوانی وآمادگی روحی دانشجویان در این زمینه عنوان کرد و گفت: دانشجو موتور حرکت جامعه و ضد ظلم،ضد استکبار و ضد سلطه خارجی است.

مرکز ارتقائ شایستگی های حرفه ای دانشجویان برگزار می کند

مرکز ارتقائ شایستگی های حرفه ای دانشجویانSCD در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره«کاربرICDL» با …