خانه / اخبار دانشگاه / ۴۰حکایت در زمینه حجاب/ قصه مروارید و صدف به بازار نشر رسید

۴۰حکایت در زمینه حجاب/ قصه مروارید و صدف به بازار نشر رسید

کتاب «قصه مروارید و صدف» شامل چهل حکایت در زمینه حجاب برای دانش‌آموزان و دانشجویان توسط عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر تألیف شد.

دکتر مجتبی جعفری، درباره اهدف چاپ و انتشار این کتاب گفت: به‌عنوان مسلمانی که وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را مهم‌ترین وظیفه خود می‌دانم با دانشجویانی که به من مراجعه می‌کردند در مورد وظایفی همچون نماز و حجاب بحث می‌کردم و بعد تصمیم گرفتم این گفتگوها به کتاب تبدیل شود.

مدیرگروه معارف اسلامی واحد خمینی‌شهر با بیان اینکه هزینه چاپ کتاب توسط افراد نیکوکار و خیران تأمین شده است، افزود: با مساعدت مالی علاقه‌مندان و احیاکنندگان فریضه حجاب در جامعه، این کتاب به صورت رایگان در اختیار گروه‌های هدف قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: کتاب منتشرشده فقط مخصوص دختران نیست و مطالعه آن برای والدین و پسران نیز توصیه می‌شود.

کتاب  قصه مروارید و صدف در ۶۴ صفحه و در قطع جیبی، پاییز امسال توسط انتشارات عاصمی تبریز در نوبت نخست چاپ و منتشر شده است

مرکز ارتقائ شایستگی های حرفه ای دانشجویان برگزار می کند

مرکز ارتقائ شایستگی های حرفه ای دانشجویانSCD در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره«کاربرICDL» با …