خانه / اخبار دانشگاه / تازه‌های نشر دانشگاه آزاد : پست‌های فشار قوی به بازار نشر رسید

تازه‌های نشر دانشگاه آزاد : پست‌های فشار قوی به بازار نشر رسید

کتاب «بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی» توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر چاپ و منتشر شد.

امرالله جبارزارع مؤلف کتاب «بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی» اظهار کرد: این کتاب با محتوای علمی-کاربردی برای شناخت ساختار برق کشور، مشخصات پست‌های فشار قوی، شناخت ساختار برق کشور، مشخصات پست‌های فشار قوی، شناخت وظایف اپراتور و نکات ایمنی در بهره‌برداری از آنها تدوین شده و نحوه کدگذاری تجهیزات، بهره برداری از باطری خانه، ترانسفورماتورهای قدرت و کلیدهای فشار قوی در آن شرح داده شده است.

وی افزود: علاوه بر این، معرفی انواع شینه‌بندی در پست‌های فشار قوی و چگونگی رعایت قواعد کلیدزنی نیز از جمله مباحث ارائه شده در این کتاب است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر یکی از امتیازات این کتاب را ارائه اطلاعات علمی به‌صورت عملیاتی در بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی برشمرد و گفت: در این کتاب با ارائه شکل‌ها، جداول و دستورالعمل‌های اجرایی، اطلاعات علمی و عملی مورد نیاز در کنار هم گردآوری شده و در ضمائم آن نیز مشخصات تجهیزات فشار قوی و نقشه‌های مورد نیاز آورده شده است.

جبارزارع ابراز امیدواری کرد که مطالعه این کتاب برای دانشجویان رشته برق و شاغلان در صنعت برق، مفید واقع شود.

از این مؤلف تاکنون سه جلد کتاب دیگر با عنوان‌های کابل و کابل‌کشی در پست‌های فشار قوی، راهنمای کاربردی ترانسفورماتورهای قدرت» و «مهندسی روشنایی و منابع نور» تألیف و انتشار یافته است.

به گزارش آنا، کتاب بهره‌برداری از پست‌های فشار قوی در ۱۳ فصل و ۲۸۲ صفحه، پاییز امسال توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به تعداد هزار  جلد چاپ و منتشر شده است.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با سخنرانی: مهندس ضرغامی «عضو شورای عالی فضای مجازی» چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت۹:۳۰ سالن شهید آوینی دانشگاه