خانه / اطلاعیه های مهم / ثبت نام بیست و دومین جشن ازدواج دانشجوئی آغازگردید

ثبت نام بیست و دومین جشن ازدواج دانشجوئی آغازگردید

مدارک مورد نیاز ثبت نام بیست و دومین جشن ازدواج دانشجوئی

۱- زمان عقد می بایست از تاریخ ۹۶/۰۱/۰۱ لغایت ۱۳۹۷/۰۹/۰۱ باشد.

۲- جهت ثبت نام به سامانه www.ezdevaj.org مراجعه نمائید.

۳- دانشجویان پس از ثبت‌نام اولیه در سامانه Ezdevaj.org بایستی دوره آموزش مجازی را گذرانده و پس از شرکت در آزمون مربوطه نسبت به ثبت‌نام تکمیلی اقدام نمایند. پس از تکمیل ثبت‌نام دانشجویان بایستی کد رهگیری دریافت نموده و با در دست داشتن مدارک زیر، جهت تائید ثبت‌نام و قطعی نمودن آن به دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه مراجعه نمایند.

۴- ارائه مدارک ذیل به دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه

الف : پرینت فرم ثبت نام اینترنتی

ب : اصل و کپی عقدنامه (صفحات ۲الی۵)

ج : اصل و کپی شناسنامه زوجین(صفحات۱ الی۴)

د : اصل و کپی کارت ملی زوجین

ه : اصل و کپی کارت دانشجوئی دارای تاریخ اعتبار زوجین(در صورت نداشتن کارت، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل )

و : در صورت انتخاب وضعیت خانواده شاهد و ایثارگر ارائه اصل و کپی کارت بنیاد شهید.

توجه : در صورت تمایل به جای کپی مدارک، فایل اسکن شده مدارک رابه همراه اصل آن ارائه نمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تحویل مدارک به دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه مراجعه نمائید.

کانال سروش و ایتا دفتر فرهنگ اسلامی جهت اطلاع از برنامه های دیگر Daftarfarhang@

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با سخنرانی: مهندس ضرغامی «عضو شورای عالی فضای مجازی» چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت۹:۳۰ سالن شهید آوینی دانشگاه