خانه / اخبار سازمان مرکزی دانشگاه / پیام تسلیت دکتر طهرانچی در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی برای مجروحان حادثه دردناک واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، به خانواده جان باختگان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، ضمن تسلیت به خانواده های بازماندگان سانحه تلخ واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، برای مجروحان آرزوی سلامت و بهبودی کرد.

در متن پیام دکتر طهرانچی آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوه بار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه موجب تأسف و تألم گردید.

ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه تلخ، با تمام توان پیگیر درمان کامل مصدومان خواهیم بود و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

اینجانب به خانواده‌های داغدار دانشجویان جان‌باخته این سانحه ناگوار تسلیت گفته و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

مورخ  ۹۷/۱۰/۰۴

پیام تسلیت دکتر ولایتی در پی حادثه تأسف‌بار واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات

در پی حادثه تأسف‌بار واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و …