قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آرشيو اخبار و اطلاعيه / مسابقات تنیس‌روی‌میز دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در واحد خمینی‌شهر برگزار شد و تیم‌های برتر مشخص شدند.

بیست‌وپنجمین دوره مسابقات تنیس‌روی‌میز پسران دانشجو و بیست‌وسومین دوره مسابقات تنیس‌روی‌میز دختران دانشجوی واحدهای دانشگاه آزاداسلامی استان اصفهان درواحدخمینی‌شهربرگزارشد.

در این دوره از مسابقات که به صورت تیمی و انفرادی در گروه‌های مجزا در سالن تنیس مجموعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد، در بخش برادران به ترتیب «سمای خوراسگان»، «واحد خمینی‌شهر» و «واحد اصفهان (خوراسگان)» مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین در بخش خواهران «واحد اصفهان (خوراسگان)»، «سمای خوراسگان» و «واحد خمینی‌شهر»مقام‌های اول تاسوم این دوره ازمسابقات رابه دست آوردند.

بازدید از نمایشگاه مواد مخدر در تاریخ ۹۸/۰۳/۳۱ در مصلی نماز جمعه