خانه / اخبار دانشگاه / دکتر جعفری نژاد در مراسم رونمایی از تمثال شهید مدافع حرم در سمای خمینی‌شهر: خوشا به حال آنان که گمنام در زمین و نام آشنا در آسمانند؛ از شهیدفهمیده تا شهید حججی

تمثال شهید مدافع حرم در سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر رونمایی و بلوار این مدرسه به نام شهید محسن حیدری نام‌گذاری شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر صبح امروز در مراسم رونمایی از تمثال شهید محسن حیدری دانش‌آموز سما خمینی‌شهر(سال ۷۵-۷۴) گفت: مدرسه و دانشگاه  در این مرز و بوم ، دانش را در کنار ایثار و شهادت به جوانان تعلیم داده اند. علم در دانشگاه تراز انقلاب اسلامی ، به عکس غرب،  نه تنها در خدمت عقلانیت ابزاری محض و خرد معاش اندیش نیست،  بلکه هدف غایی آن تعالی و پیشرفت روحی و معنوی انسان هاست.

مسعود جعفری نژاد افزود : به همین خاطر است که وقتی دشمنان میهن و آیین کمر به نابودی ایران سربلند و اسلام عزیز می بندند،  دانش آموزان و دانشجویان شانه به شانه دیگر اقشار جامعه به نبرد با خصم دون می شتابند و از بذل جان دریغ ندارند و همین جوانان هستند که آینده را نیز خواهند ساخت و همچون گذشته،  با تلاش خود به سربلندی ایران اهتمام خواهند ورزید،  چنان که مقام معظم رهبری در این زمینه فرموده اند:  بدون تردید آینده کشور  درخشان و به مراتب بهتر از امروز است و اگر ملت با همین روحیه و انگیزه پیش برود، ایران عزیز در آینده ای نه چندان دور به اوجی می رسد که در تعاملات جهانی دست برتر را داشته باشد و جوانان، این پیشرفت عظیم را که به برکت اسلام و انقلاب ایجاد می شود تجربه کنند.

فرمانده جنگ نرم بسیج اساتید کشور تصریح کرد: امروز در مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم ( شهید محسن حیدری)،  اینجانب به عنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ دانشگاهیان این توفیق را دارم که به نمایندگی از همه همکاران،  دانشجویان و دانش آموزان، قدردان مقام شامخ شهادت باشم.

وی خاطر نشان کرد : اگر نبودند سرو های جوانی همچون این شهید بزرگوار که به تبر کینه و عداوت دشمنان بر زمین افتادند،  مملکت ما نمی توانست قد علم کند.

وی همچنین گفت : امام شهدا در توصیف مقام شهیدان و جایگاه آنها در حفظ پایه های این کشور فرموده اند :ای شهدای بزرگ و ای شاهدان زنده عزیز، اگر نبود مجاهدات شما و برادران و خواهران بزرگوار شما در جبهه ها و پشت جبهه ها که با اخلاص خاص خود عنایات خاص خداوند قادر را جلب نمودید، کدام قدرت و کدام ابزار جنگی می توانست جمهوری اسلامی و کشور عزیز را از این دریای موّاج متلاطم که شرق و غرب و وابستگان به آنان دست به دست هم و بازو به بازوی یکدیگر داده و در پی غرق آن کوشیدند و می کوشند، نجات دهد.

نماینده مردم خمینی‌شهر نیز با تبریک ولادت حضرت زینب(س) گفت: خدا را شاکریم یک کار فرهنگی صورت گرفت و این نشان داد اگر سکان سازمان‌ها و ادارات به دست مسئولان ولایی بیفتد، کارهای بزرگی می‌توان انجام داد.

سیدمحمدجواد ابطحی افزود: امروز در دانشگاه آزاد اسلامی، دبیرستان سما در حالی به نام شهید مدافع حرم نام‌گذاری می‌شود که شهدای مدافع حرم از مظلومان تاریخ هستند، امیدواریم با تلاش مسئولان، شاهد هرچه سریع‌تر نابودی منافقان کوردل باشیم.

سیدمحمدباقر محمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی‌شهر نیز این مراسم را آغاز کارهای فرهنگی و اقدامات بزرگ‌تر در این زمینه دانست و از خانواده شهید محسن حیدری قدردانی کرد.

به گزارش آنا، مراسم رونمایی از تمثال مبارک شهید مدافع حرم محسن حیدری (دانش‌آموز سما خمینی‌شهر سال ۷۵-۷۴) و نام‌گذاری بلوار سما به نام شهید حیدری با حضور رؤسای ادارات، استادان و دانش‌آموزان و خانواده شهید محسن حیدری و شهدای مدافع حرم برگزار شد.

آغاز پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال اول  ۹۹_۹۸ دانشگاه آزاداسلامی

براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ۱۰ شهریورماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات …