خانه / اخبار دانشگاه / استاد دانشگاه آزاد خمینی‌شهر در ردیف پژوهشگران یک‌درصد برتر جهان

استاد دانشگاه آزاد خمینی‌شهر در ردیف پژوهشگران یک‌درصد برتر جهان

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک این دانشگاه در ردیف پژوهشگران یک‌درصد برتر وب‌آوساینس قرار گرفت.

علی حیدری گفت: عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک این دانشگاه در لیست پژوهشگران یک‌درصد برتر وب‌آوساینس قرار گرفت.

وی  با اعلام این خبر گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، داوود طغرایی دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر را در رشته مهندسی مکانیک با تعداد یک‌هزار و ۲۵ استناد در لیست پژوهشگران برتر جهان اعلام کرده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر افزود: این عضو هیئت علمی واحد خمینی‌شهر دارای شاخص H ایندکس ۴۴ با تعداد ۱۶۰ مقاله WOS و ISI و همچنین مؤلف و مترجم ۴۴ کتاب و ۳۰۰ مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی است.

حیدری اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با دارا بودن اعضای هیئت علمی برتر و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و به‌روز، یکی از قطب‌های بزرگ مهندسی مکانیک در سطح کشور است که در سطح بین‌المللی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

آغاز پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال اول  ۹۹_۹۸ دانشگاه آزاداسلامی

براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ۱۰ شهریورماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات …