قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / توسط کلانتری صورت گرفت؛ قدردانی از ایجاد پارک مطالعاتی خواهران در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از ابتکار تأسیس و راه‌اندازی بوستان مطالعاتی خواهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با اعلام این خبر گفت: در راستای اهداف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و به منظور فراهم آوردن امکانات رفاهی و ایجاد محیطی با نشاط برای تأمین آرامش دختران دانشجو، بوستان مطالعاتی خواهران در فضایی به وسعت ۷ هزار متر مربع ایجاد شد.

مسعود جعفری‌نژاد افزود: این پارک دارای فضای سبز مصفا و بخش‌های مختلف از جمله برکه آب، آلاچیق نشیمن و مطالعه، سالن موقت پخش فیلم و برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی، نمازخانه، آب‌نمای فواره‌ای، کیوسک اغذیه‌فروشی و زمین بازی است.

وی افزود: برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله کارگاه‌های آموزشی پیش از ازدواج، سبک زندگی، پرسش و پاسخ اعتقادی و نیز انجام برخی مسابقات ورزشی نظیر والیبال، دارت، طناب‌زنی و نیز اجرای سلسله جلسات هفتگی با موضوعات مختلف و نیز پخش و نقد فیلم و برگزاری محفل شعر و ادب و نمایشگاه‌های هنری، فضایی جذاب همراه با شادی و نشاط را برای خواهران دانشجو در این واحد دانشگاهی فراهم آورده است.

برگزاری نشست شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان در واحد خمینی شهر

در پانزدهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه …