قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اطلاعیه های مهم / اطلاعیه شماره ۱ ( قبل از زمان حذف و اضافه )

اطلاعیه شماره ۱ ( قبل از زمان حذف و اضافه )

قابل توجه دانشجویان گرامی

حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از تاریخ ۹۷/۱۱/۲۸ لغایت ۹۷/۱۲/۰۱ طبق زمانبندی اعلام شده در سامانه دانشجوئی انجام می شود

۱-  دانشجویان می‌توانندجهت اطلاع اززمان حذف و اضافه  ، پس ازورودبه سامانه دانشجویی درمنو «انتخاب واحد»،قسمت «برنامه زمانی انتخاب واحد»تاریخ وساعت حذف و اضافه  رامشاهده نمایند. لازم به ذکراست که زمان حذف و اضافه هردانشجوتنهادرمحدوده اعلام شده می باشدوپس ازآن امکان حذف و اضافه  وجود نخواهدداشت.

۲- چنانچه برای دانشجوئی زمانبندی مشخص نشده است ، سریعاًجهت بررسی وایجادزمان حذف و اضافه  به اداره آموزش مراجعه یا با  شماره داخلی ۲۴۴۷ و ۲۲۹۹ تماس بگیرد. مدت زمان مجازهردانشجوبرای حذف و اضافه  اززمان شروع ۹۰ دقیقه می‌باشد.

۵-درصورت عدم انتخاب واحددرزمان مقرر،دانشجوملزم به اخذمرخصی تحصیلی بوده  و عواقب ناشی از آن بر عهده شخص دانشجومی باشد .

۶- انجام کلیه خدمات دانشجوئی از قبیل شرکت در حذف و اضافه ،  اخذ تائیدیه انتخاب واحد ، برنامه هفتگی ، برنامه امتحانی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، و… منوط به تعیین تکلیف شهریه تحصیلی ، عدم بدهی و تسویه حساب مالی با حسابداری دانشجوئی و نداشتن اقساط معوقه صندوق رفاه دانشجوئی می باشد

ضمنا توصیه می شود با توجه به اینکه پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از طریق سامانه مدیریت متمرکز پرداختهای دانشگاه آزاد اسلامی   انجام می شودوانتخاب واحد و حذف و اضافه  نیز  در تمام واحدهای دانشگاهی  کشور در یک بازه زمانی مشخص  انجام می شود  ، ممکن است انجام کار به کندی پیش رود لذا جهت جلوگیری از هر گونه مشکل حداقل چند روز  زودتر از فرا رسیدن زمان حذف و اضافه ،  نسبت به تعیین تکلیف شهریه تحصیلی ، پرداخت بدهی و  شهریه خود اقدام نمائید.

اطلاعیه شماره ۱ : لیست دروس ارائه شده در تابستان ۹۸

تذکر: دانشجویان گرامی دقت نمایند ممکن است تا زمان شروع انتخاب واحد  توسط مدیران محترم …