قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمینی‌شهر: ظرفیت مراکز علمی در اختیار صنایع کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: بستر مناسبی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه برای پیشرفت کشور در صنایع مختلف فراهم شده است.

مسعود جعفری‌نژاد صبح امروز در مراسم تبادل تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان اظهار کرد: در راستای افزایش تعامل صنعت و دانشگاه، این تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.

وی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری درباره لزوم توسعه همکاری‌های دانشگاه و صنعت گفت: بستر مناسبی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه برای پیشرفت کشور در صنایع مختلف فراهم شده که نسل جدید صنعت می‌تواند از این فرصت برای افزایش کمی و کیفی محصولات خود استفاده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در ارتباط با فعالیت‌های مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ‌های ساختمانی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌‌شهر گفت: این واحد دانشگاهی آمادگی دارد تا توانمندی‌های علمی و پژوهشی خود را در اختیار فعالان حوزه صنعت سنگ کشور قرار دهد.

جعفری‌نژاد بالندگی علمی در دانشگاه‌ها را به همکاری نزدیک با صنعت معطوف دانست و اظهار‌ امیدواری کرد که انعقاد این تفاهم‌نامه، زمینه حضور استادان و صاحب‌نظران در صنایع مختلف استان اصفهان را فراهم آورده و موجب ایجاد انگیزه و پویایی بیشتر بین پژوهشگران و دانشجویان شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان نیز حضور نسل جدید صنعت کشور در رقابت‌های جهانی را تنها از گذرگاه ارتباط دو نهاد صنعت و دانشگاه ممکن دانست و گفت: صنعت‌ سنگ و صنایع پیرامونی آن یکی از مؤثرترین صنایع رقابتی در کشور است که امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند شرایط مطلوبی برای همکاری متقابل صنعت و دانشگاه را در این ارتباط ایجاد کند.

محمد‌جواد بگی قدرت و توان اقتصادی یک جامعه را وابسته به پیشرفت‌های علمی و فناوری آن جامعه برشمرد و گفت: دانشگاه بازوی قدرتمند صنعت در ایجاد توان رقابتی در عرصه های بازار بین‌المللی است.

برگزاری نشست شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان در واحد خمینی شهر

در پانزدهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه …