قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / نصری تشریح کرد: بررسی نقش استارت‌آپ بر تحقق اقتصاد مقاومتی

نصری تشریح کرد: بررسی نقش استارت‌آپ بر تحقق اقتصاد مقاومتی

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر گفت: برگزاری استارت‌آپ در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تأمین نیازهای کشور در حوزه مهندسی ـ پزشکی است.

ظهر امروز با حضور جمعی از ایده‌پردازان و متخصصان نخستین استارت‌آپ ویکند در حوزه مهندسی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد و از ایده‌های برتر ارائه‌شده در این حوزه رونمایی شد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با بیان تأثیر برگزاری این رویداد در ایجاد نشاط و پویایی در دانشجویان و محققان گفت: برگزاری چنین رویدادهایی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تأمین نیازهای کشور در حوزه مهندسی ـ پزشکی است.

مهدی نصری افزود: از ۳۶ ایده ارسال‌شده پس از انجام سه مرحله داوری، ۶ ایده برتر با رأی داوران برای ارائه در مرحله نهایی انتخاب شد.

وی با بیان بالا بودن سطح ایده‌های ارائه‌شده از نظر نوآوری و تجاری‌سازی محصول اظهار کرد: ابتدا، هر ایده‌پرداز طرح خود را در زمان مقرر ارائه کرد و پس از به چالش کشیدن طرح موردنظر توسط داوران، فرصت مجددی به ایده‌پرداز برای دفاع از طرح ارائه‌شده، داده شد و در نهایت از ۶ طرح برتر رونمایی و جوایز آنها اهدا شد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره محورهای این رویداد تصریح کرد: طراحی، ساخت و بومی‌سازی تجهیزات پزشکی، انفورماتیک پزشکی، بیومکانیک، مواد نوین و روش‌های ویژه تولید، فناوری نانو در پزشکی و گجت‌های پوشیدنی در مهندسی از جمله محورهای این رویداد بود.

نصری اضافه کرد: این طرح‌ها برای تیم‌سازی، استفاده از دوره‌های آموزشی، مشاوره و هدایت و در نهایت تجاری‌سازی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر معرفی شد.

اجرای طرح پویش ( تحصیل و استخدام ) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اعلام کرد: برای نخستین بار و در قالب …