قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / نصری تشریح کرد: بررسی نقش استارت‌آپ بر تحقق اقتصاد مقاومتی

نصری تشریح کرد: بررسی نقش استارت‌آپ بر تحقق اقتصاد مقاومتی

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر گفت: برگزاری استارت‌آپ در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تأمین نیازهای کشور در حوزه مهندسی ـ پزشکی است.

ظهر امروز با حضور جمعی از ایده‌پردازان و متخصصان نخستین استارت‌آپ ویکند در حوزه مهندسی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد و از ایده‌های برتر ارائه‌شده در این حوزه رونمایی شد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با بیان تأثیر برگزاری این رویداد در ایجاد نشاط و پویایی در دانشجویان و محققان گفت: برگزاری چنین رویدادهایی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تأمین نیازهای کشور در حوزه مهندسی ـ پزشکی است.

مهدی نصری افزود: از ۳۶ ایده ارسال‌شده پس از انجام سه مرحله داوری، ۶ ایده برتر با رأی داوران برای ارائه در مرحله نهایی انتخاب شد.

وی با بیان بالا بودن سطح ایده‌های ارائه‌شده از نظر نوآوری و تجاری‌سازی محصول اظهار کرد: ابتدا، هر ایده‌پرداز طرح خود را در زمان مقرر ارائه کرد و پس از به چالش کشیدن طرح موردنظر توسط داوران، فرصت مجددی به ایده‌پرداز برای دفاع از طرح ارائه‌شده، داده شد و در نهایت از ۶ طرح برتر رونمایی و جوایز آنها اهدا شد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره محورهای این رویداد تصریح کرد: طراحی، ساخت و بومی‌سازی تجهیزات پزشکی، انفورماتیک پزشکی، بیومکانیک، مواد نوین و روش‌های ویژه تولید، فناوری نانو در پزشکی و گجت‌های پوشیدنی در مهندسی از جمله محورهای این رویداد بود.

نصری اضافه کرد: این طرح‌ها برای تیم‌سازی، استفاده از دوره‌های آموزشی، مشاوره و هدایت و در نهایت تجاری‌سازی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر معرفی شد.

از عکاسی حرفه ای تا مدلسازی رایانه‌ای در مهندسی معماری

مجاورت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با دانشگاه صنعتی و شهرک علمی و تحقیقاتی …